Agenda

Quiltexpositie Herma Rodijk 

Herma Rodijk-Stegeman uit Vaassen exposeert haar quilts bij atelier/winkel De Witte Pimpernel, Quilt & Handwerk.

De tentoonstelling is van 1 mei t/m 25 mei en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van atelier/winkel De Witte Pimpernel; woensdag, donderdag, vrijdag van 13.00-17.00 uur. Zaterdag 11.00-16.00 uur. Gratis entree en parkeren op eigen terrein.    Attentie: In verband met Hemelvaartsdag is De Witte Pimpernel donderdag 9 mei gesloten )

De tentoonstelling van Herma Rodijk bevat quilts vanaf 1988 tot heden, met uitzondering van een geboortequiltje uit 1978, Vanaf 1988 heeft Herma allerlei lessen gevolgd om de techniek en het kleurgebruik onder de knie te krijgen. 

Sids 1993 tot 2017 heeft Herma diverse Quilt Bee`s en heeft zij diverse lessen verzorgd bij buurtcentra en winkels in de wijde omgeving. Diverze Jaren heeft Herma ook lessen verzorgd bij De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk, zowel op de vorige als de huidige locatie.

De quilts die tentoongesteld worden zijn traditioneel, dus met de hand vervaardigd maar eveneens is er hier en daar gebruik gemaakt van de naaimachine, hetzelfde geldt voor het quiltwerk. De meeste quilts zijn van  aardig formaat, doch er zijn tijdens deze expostie ook mini quilts te zien.

 

 

 

 

 

                          

Agenda: zie rubriek cursussen en workshops

Actuele openingstijden: zie rubriek: adres/contact

 

Van harte welkom! 

--> 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring