Nieuw(s)

 

 

Feest!!! Atelier De Witte Pimpernel Quilt & Handwerk viert haar 40 jarig jubileum!!! 1mei 1981-1 mei 2021. Voor meer info zie Facebook pagina van Atelier De Witte Pimpernel. Door covid-19 is het momenteel niet mogelijk activiteiten rondom dit jubileum te organiseren. Hopelijk lukt het mij in het najaar, wanneer het weer kan, om er nog extra aandacht aan te geven. Daarover later meer. Om dit 40 jarig jubileum toch een feestelijk tintje te geven ontvangen klanten in de maand mei 2021 10% korting op hun aankoop !!! Graag tot ziens, je bent van harte welkom!!!

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het waren mooie inspirerende en gezellige Open Dagen. Keuze uit diverse cursussen en workshops. Hierbij volgt een kleine impressie:

   

  

  

  

  

[ september 2019 ] Dagworkshop: Ridicilous Rounds

Kleurrijk, zwevend en swingend.
Snijden, plakken, naaien en versnijden. De resultaten zijn onvoorspelbaar, maar altijd nieuw: geen twee werkstukken worden gelijk! Snel resultaat na een dag heerlijk werken. Het geheel wordt met de quilt-as-you-go techniek aan elkaar gezet. Voor wie: cursisten met rolmes en naaimachine ervaring.
Datum: 18 december van 10.00-15.30 uur
Lesgeld: 57,50 excl. materiaal. Zelf lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers en een kop soep.
Lesgevende: Laura Strating-Janssens

 

[ augustus 2019 ] Nieuwe kerststoffen zijn binnen!

 

 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring