Nieuw(s)

* Nieuwe Openingstijden per 1 juli 2022:

Geopend: woensdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur. Zaterdag 11.00-16.00 uur. De aanvangstijden van cursussen/workshops en andere activiteiten kunnen afwijken van de openingstijden. Check voor actuele openingstijden altijd de website, deze worden vermeld bij de rubriek adres/contact.

Ben je nog in het bezit van een folder van Atelier De Witte Pimpernel met de oude openingstijden dan s.v.p. de nieuwe openingstijden hierop aanpassen.

 

*Op Pad in Oene 2022: Ontdek het mooie landelijke Oene tussen IJssel en Veluwe op dinsdag 26 julie en dinsdag 2 augustus van 10.00-17.00 uur. Voor meer informatie over de deelnemers, zie de rubriek agenda op deze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het waren mooie inspirerende en gezellige Open Dagen. Keuze uit diverse cursussen en workshops. Hierbij volgt een kleine impressie:

   

  

  

  

  

[ september 2019 ] Dagworkshop: Ridicilous Rounds

Kleurrijk, zwevend en swingend.
Snijden, plakken, naaien en versnijden. De resultaten zijn onvoorspelbaar, maar altijd nieuw: geen twee werkstukken worden gelijk! Snel resultaat na een dag heerlijk werken. Het geheel wordt met de quilt-as-you-go techniek aan elkaar gezet. Voor wie: cursisten met rolmes en naaimachine ervaring.
Datum: 18 december van 10.00-15.30 uur
Lesgeld: 57,50 excl. materiaal. Zelf lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers en een kop soep.
Lesgevende: Laura Strating-Janssens

 

[ augustus 2019 ] Nieuwe kerststoffen zijn binnen!

 

 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring