Nieuw(s)

* Nieuwe Openingstijden per 1 juli 2022:

Geopend: woensdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur. Zaterdag 11.00-16.00 uur. De aanvangstijden van cursussen/workshops en andere activiteiten kunnen afwijken van de openingstijden. Check voor actuele openingstijden altijd de website, deze worden vermeld bij de rubriek adres/contact. 

(De aanvangstijden van cursussen/workshops kunnen afwijken van bovenstaande openingstijden)

Ben je nog in het bezit van een folder van Atelier De Witte Pimpernel met de oude openingstijden dan s.v.p. de nieuwe openingstijden hierop aanpassen.

Quiltexpositie Herma Rodijk, info zie rubriek Agenda.

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het waren mooie inspirerende en gezellige Open Dagen. Keuze uit diverse cursussen en workshops. Hierbij volgt een kleine impressie:

   

  

  

  

  

[ september 2019 ] Dagworkshop: Ridicilous Rounds

Kleurrijk, zwevend en swingend.
Snijden, plakken, naaien en versnijden. De resultaten zijn onvoorspelbaar, maar altijd nieuw: geen twee werkstukken worden gelijk! Snel resultaat na een dag heerlijk werken. Het geheel wordt met de quilt-as-you-go techniek aan elkaar gezet. Voor wie: cursisten met rolmes en naaimachine ervaring.
Datum: 18 december van 10.00-15.30 uur
Lesgeld: 57,50 excl. materiaal. Zelf lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers en een kop soep.
Lesgevende: Laura Strating-Janssens

 

[ augustus 2019 ] Nieuwe kerststoffen zijn binnen!

 

 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring